| ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
| Θέμα: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Τετ Φεβ 10 2010, 09:55 | |
| Καποιες φορες μας ειναι πολυ δυσκολο να ζητησουμε συγγνωμη... Οχι γιατι δεν το εννοουμε η γιατι δεν θελουμε να το πουμε, αλλα γιατι δυστυχως πολυ δυσκολα λεμε αυτη τη μικρη λεξουλα... Ας κανουμε αυτη τη γωνια, μια γωνια για τις συγγνωμες μας... | |
|
| |
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Τετ Φεβ 10 2010, 10:01 | |
| και θα πω πρωτη μια συγγνωμη... ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!!!!! | |
|
| |
Φιλουμπιτσα Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
| |
| |
αγγελικα σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ
Αριθμός μηνυμάτων : 146 Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010 Ηλικία : 61 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Τετ Φεβ 10 2010, 11:11 | |
| Οταν καποιος μας πληγωνει πρεπει να το γραψουμε στην αμμο οπου οι ανεμοι της συγγνωμης μπορουν να το σβησουν. ΝΑ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ. | |
|
| |
αγγελικα σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ
Αριθμός μηνυμάτων : 146 Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010 Ηλικία : 61 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Σαβ Φεβ 13 2010, 09:46 | |
| ΣΥΓΓΝΩΜΗ που μερικες φορες γκρινιαζω.... δεν το θελω... απο αγάπη ειναι... | |
|
| |
νουνίνα το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Τετ Φεβ 17 2010, 21:57 | |
| Αχ βρε μανού και νόμιζα ότι μόνο εγώ δεν έχω υπομονή με τα παιδιά μου και νευριάζω εύκολα μαζί τους. Όσες μαμάδες γνωρίζω από κοντά είναι τέρατα υπομονής. | |
|
| |
manou Admin
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Πεμ Φεβ 18 2010, 13:33 | |
| μην σε παραπλανουν ρουλακι μου!!!! εγω νομιζω οτι ολες χανουμε καποιες στιγμες την υπομονη μας....ειναι ανθρωπινο!!!! | |
|
| |
andromeda το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Ημερομηνία εγγραφής : 04/02/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Δευ Μαρ 08 2010, 22:09 | |
| εγω νομιζω οτι εχω προβλημα με την συγνωμη... δεν μου βγαινει με τπτ.... ισως να φταιει ο κ....χαρακτηρας μου δεν ξερω... θεωρω πως οταν κανουμε η λεμε κατι εκεινη την στιγμη το εννοουμε οποτε μετα ειναι χαζο να το παιρνουμε πισω με μια συγνωμη... αν ο αλλος εχει πληγωθει η νιωθει δυσαρεστα για κατι καλο ειναι να εξηγουμε γιατι εκεινη την στιγμη νιωσαμε ετσι και ειπαμε οτι ειπαμε η γκρινιαξαμε η φωναξαμε η οτιδηποτε... απο μικρη ειχα θεμα με αυτη την λεξη :Ρ | |
|
| |
σταλιτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 03/02/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : κερατσινι
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Παρ Μαρ 12 2010, 23:01 | |
| Αχ βρε Ανδρομεδα ποσο συμφωνω με αυτα που λες.Ετσι ειμαι και εγω και αυτο πιστευω πως και να πεις αυτη τη λεξη ποιος ο λογος αν εκεινη τη στιγμη αν ειπες η εκανες κατι ηταν αυτο που ενιωθες .Βεβαια στο θεμα <<παιδια >> και εγω τους οφειλω μια συγνωμη γιατι τις περοσσοτερες φορες εχω νευρα απο αλλα πραγματα και καταστασεις και ξεσπαω πανω τους.Οποτε σε αυτους που οφειλω μια μεγαλη συγνωμη ειναιν στα παιδια μου που τους μαλλωνω και που ειμαι πολλες ωρες μακρυα τους.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ | |
|
| |
Φιλουμπιτσα Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
| Θέμα: Απ: ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Παρ Μαρ 19 2010, 18:18 | |
| Συγγνωμη δεν προλαβα να σου πω αυτα που ηθελα.................... | |
|
| |
| ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! | |
|