| ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Φιλουμπιτσα Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
| |
| |
αγγελικα σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ
Αριθμός μηνυμάτων : 146 Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010 Ηλικία : 61 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: τα κατορθωματα των παιδιων μας Παρ Φεβ 05 2010, 10:25 | |
| ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 4 Ο ΓΙΟς ΜΟΥ.. ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΒΑΖΟ COSTA BODA, ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ... ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ: "ΜΑΜΑ ΚΟΙΤΑ...." ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ.... ΘΡΥΨΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΖΟ.... ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΟΡΘΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ... ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑ! | |
|
| |
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Παρ Φεβ 05 2010, 18:51 | |
| | |
|
| |
Elinor
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2010 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Παρ Φεβ 05 2010, 23:12 | |
| | |
|
| |
Sylia το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Τρι Φεβ 16 2010, 14:23 | |
| προχθες το βραδυ εβαλα το Στελλινι μου για υπνο... Πηραμε το πρωτο μπουκαλι γαλα το κατεβασαμε και σηκωνεται και φωναζει "μαμα τσισα", παμε τουαλετα, επιστρεφουμε..."μαμα γαλα" φτιαχνουμε κι αλλο γαλα...το πινει κι αυτο..."μαμα κακα" (2η βολτα στην τουαλετα) ξαναπαμε στο δωματιο και ανεβαινει στο κρεβατι μου ορθια....και με αγκαλιαζει και μου λεει "αγιαπας μαμακι"!!!!!! δλδ "μαμα μου σ αγαπαω"...... ελιωσα σα βουτηρο!!! | |
|
| |
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Τρι Φεβ 23 2010, 15:38 | |
| σημερα τα παιδια μου εκανα στο σχολειο το παλιοκλιμα.... μια ωρα προσπαθουσα να καταλαβω.. ωσπου τελικα συνεννοηθηκαμε. εκαναν παντομιμα... | |
|
| |
evi31 το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 61 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Πεμ Φεβ 25 2010, 17:39 | |
| Σημερα μιλουσα με τη βικ στο τηλεφωνο και μου λεει η μεγαλη με τη βικυ καγια μιλας ναι της λεω απορησε το παιδι αληθεια????????? | |
|
| |
manou Admin
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Πεμ Απρ 29 2010, 08:30 | |
| | |
|
| |
manou Admin
| Θέμα: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΟΥ ΓΙΟΥ Πεμ Απρ 29 2010, 18:03 | |
| Ο ΔΡΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΖΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΣΤΗ ΓΗ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ,ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ: ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΝ ΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ. ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΡΥΦΤΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Ο ΔΡΑΚΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!! ΠΛΥΘΗΚΕ, ΕΦΑΓΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΠΕΙΝΑΣΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ. ΑΦΟΥ ΧΟΡΤΑΣΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ !!!! | |
|
| |
Sylia το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Τετ Μάης 26 2010, 11:38 | |
| Χθες πηγαμε στο γιατρο για τον καθιερωμενο υπερηχο...Κατα τη διαρκεια της εξετασεις τραβηξαμε με το κινητο βιντεο για να το δειξουμε στο Στελλινακι μας... Επιστρεφοντας σπιτι της το βαλαμε να το δει...Φωναζε "γικο μου νινι μα μα " δλδ το μωρο ειναι δικο μου και το φιλουσε... και σα να μην εφτανε αυτο πηρε το κινητο και χαϊδευε το μωρο στο κεφαλακι του.....!!! Βουρκωσαμε ολοι μας και ευελπιστουμε οτι θα τα παει καλα με τη νεα της ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ!!! | |
|
| |
Φιλουμπιτσα Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Παρ Αυγ 13 2010, 18:34 | |
| Μαντεψτε τι εκανε το καμαρι μου.Εχωσαι το κουμπωμα απο το σκουλαρικι μεσα στο αυτι απο πισω.Λοιπον μπηκαι ολο μεσα και χρειαστηκαι νυστερι για να βγει. Και το προβλημα της τωρα ειναι ποτε θα ξαναβαλει σκουλαρικια? Να της πω τωρα τιποτα? Αυτο δεν ειναι παιδι τυρανος ειναι | |
|
| |
| ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ | |
|