Φίλη μου κανε μια υπομονη ακομα. Ακου όμως και τη δικη μου ιστορια με τον ανιψιο μου, το γιο της αδερφης μου.
Ο Βασιλάκης παντα ηταν μηζερος με το φαγητο του απο παιδι. Επρεπε να ειναι 2 ωρες στο τραπέζι και να λεει η μανα του φάε Βασιλη κι αυτος να κλεει με τετοια γκρινια που να μην καταλαβαινεις τι λεει. Στις εξετασεις που του κανανε δεν διεγνωσαν καποιο παθολογικο ή ορμονικο προβλημα αλλα ότι ειναι ψυχολογικο ή το κλασικο που λενε η γιατροι " ειναικακομαθημενος και θελει να σας εκβιασει με το φαγητο του. Η αδερφη μου στα μαυρα πανια. Εφτασε στα 11 να πινει ενα ποτιρι γαλα το πρωι και ενα το βραδυ. Αναπτιξη μηδεν. Τα καλοκαιρια που ηταν στο χοριο της μανας μου μπορει να περνουσαν και 3 μερες που να μην ετρωγε τιποτα και με επερνε η μανα μου τηλεφωνο κι εκλεγε. Τον επενρνα στο κηνιτο του και του ελεγα " σε παρακαλω αγαπη μου, θελω να πειεις ενα ποτιρι γαλα για μενα και το Βασιλη ( τον αντρα μου που τον λετρευει) και θα σε παρω σε μια ωριτσα να μου πεις αν τα καταφερες" και ακουγες μια αδυναμη φωνουλα να λεει "μ μ μ μ θα προσπαθισω". Τις περισσοτερες φορες το επεινε ενω οσες φορες τον επερνα εγω μαζι μου διακοπες και τετοια, τον εβλεπα ότι ηθελε να φαει και κατι τον ενοχλουσε. Καταπηνε την μπουκια και και παρατουσε ξαφνικα το πηρουνι δακρισμενος , ηταν ετοιμος να μπίξει τα κλαματα αλλα ετρωγε χωρης εγω να τον πιεζω. Λιγο πριν λοιποων μπουνε στη διαδηκασια της δικια σας, διαπιστωνω οτι ο Βασιλακης αναπνεει μονο απο τη μητη. Το στομα του ηταν παντα ανοιχτο και ψιλαφω με το χερι μου πανω απο τη μητη εκει που ειναι το κοκαλο, και πιανω ενα Θεόστραβο διαφραγμα. Το λεω στον πατερα του μου λεει μαλακιες λες, μια χαρα ειναι η μητη του. Μη στα πολυλογω βρισκει η αδερφη μου ενα πολυ καλο οριλα και τον πάει .
και τους λεει " η μητη του παιδιου εινει τελειως κλιστη. Το διαφραμα εινει εκ γενετης στραβο και αναπνεει μονο απ το ενα ρουθουνι 30%. Δεν εχει γευση σε τιποτα ουτε ειχε ποτε, ο εγγεφαλος του δεν οξιγωνοωνετε σωστα και ετσι κουραζετε παρα πολυ κατα τη διαρκια του φαγητου, και επισεις επιδη τρωει πολυ αργα, ο εγγεφαλος δινιει εντολη στο σωμα οτι χορτασε μετα απο 20 λεπτα. Πρεπει να βαζει ωρό 4 φορες την ημερα, να ανησχίετε τις γευσεις του με μπαχαρικα και σκορδο (που σκοτωννει και τα μικροβια) αν χριαστει τον προτω καιρο μεχρη ν ανοιξει το στομαχι του να τα τρωει αλεσμενα, να πινει μια κουταλια doufalak καθε βραδυ για να ριθμιστει το εντερο του γιατι φισικα σταματισε να πηγενει τουαλετα και στα 16 του θα κανουμε εγγχιριση και θα βαλουμε απο την αρχη ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ γιατι αυτο δε διορθωνετε αλιως θα μπορουσαμε να την κανουμε αμεσα. Φουλ βιταμηνες διο φορες την ημερα και βασιληκο πολτο και καθε εξι μηνες θα ερχεστε να σας βλεπω "
Μεσα σε 4 μηνες ο μηκρος ηταν και ειναι μια χαρα. θελει παλι πολύ χρονο για να φαει αλλα τουλαχιστον τρωει. Και πιστευω ότι του εφυγε να μεγαλο ανχος που ισως να του το προκαλεσαμε και μεις χωρης να ξερουμε. Σημερα δυο χρονια μετα εχει επανερθει αρκετα στα κηλα του βαβαια ειναι πιο μηκροσωμος απο τα παιδια της ηλικιας του αλλα κανει προσπάθεια πιά και απο μονος του χωρης να εχει γευση προσπαθει να φαει ρευστες τροφες (γιαουρτι, απιδορπια γαλακτος και βρεφικιες τροφες) πιστευω οτι αν του κλισεις τα ματια δεν μπορει να ξεχωρισει το γιαουρτι απο την μαγιονεζα, μονο αν ριξεις πολυ ζαχαρη στο ενα και πολυ αλατι στο αλο.
Αυτα στα λεω γιατι θελω να ξερεις μηπως κατι δεν εχεις κοιταξει? Και γω αν δεν ειχα καταλάβει τι παιζει η αδερφη μου θα εμπενε και κεινη σε ενα γολγοθα και ο Βασιλακης μαζι και όλη η υπόλοιπη οικογενεια. Ευχομαι το καλήτερο Βικαρα πες μας συντομα νεα. Πολλα φιλια!