Peni-an το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : Ν.Ηρακλειο
| Θέμα: Παει το παραιάκι μας!!!!! Παρ Οκτ 01 2010, 09:39 | |
| Το καλοκαίρι τελειωσε. Αν και όλοι γυρισαμε στη βαση μας, ξεχασαμε τις φιλουμπες. Ειμαστε στο Φεις και σε άλες σελήδες νυχθημερων και εδω όταν μπενω δεν υπάρχει ψυχη. Οταν ρωτάω τα κοριτσια γιατι δεν ερχοντε εδω μου λενε " μα δεν υπάρχει κανεις" Μα πως να υπάρξει? Αφου όλες την αραζουν καπου αλου.......μου λειπει το παραιακι μας και εκεινες ο τρελες μερες με πολυ πολυ γιελιο, πειραγματα και ωωωωωρρρρεεεεςςς κουβεντουλας. Ευχομαι να παρετε το μυνημα μου και η παραια να ξαναζει μεσα απ αυτη τη σελίδα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Peni-an στις Σαβ Οκτ 02 2010, 18:31, 1 φορά | |
|
Φιλουμπιτσα Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
| Θέμα: Απ: Παει το παραιάκι μας!!!!! Παρ Οκτ 01 2010, 18:28 | |
| αχ ρε Πενυ κι εγω αυτο λεω αλλα δεν με ακουει πια κανεις | |
|
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
| Θέμα: Απ: Παει το παραιάκι μας!!!!! Παρ Οκτ 01 2010, 21:15 | |
| αφου εσυ μαρη εισαι η πρωτη που λειπεις... χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
LAMAR
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Ημερομηνία εγγραφής : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: Παει το παραιάκι μας!!!!! Παρ Οκτ 01 2010, 22:45 | |
| Ειναι αυτο που λεμε : -Αλλου τρως και πινεις και αλλου πας και το δινεις ! | |
|
Λευκή
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Παει το παραιάκι μας!!!!! Τρι Οκτ 12 2010, 10:24 | |
| - Peni-an έγραψε:
- Το καλοκαίρι τελειωσε. Αν και όλοι γυρισαμε στη βαση μας, ξεχασαμε τις φιλουμπες. Ειμαστε στο Φεις και σε άλες σελήδες νυχθημερων και εδω όταν μπενω δεν υπάρχει ψυχη. Οταν ρωτάω τα κοριτσια γιατι δεν ερχοντε εδω μου λενε " μα δεν υπάρχει κανεις" Μα πως να υπάρξει? Αφου όλες την αραζουν καπου αλου.......μου λειπει το παραιακι μας και εκεινες ο τρελες μερες με πολυ πολυ γιελιο, πειραγματα και ωωωωωρρρρεεεεςςς κουβεντουλας. Ευχομαι να παρετε το μυνημα μου και η παραια να ξαναζει μεσα απ αυτη τη σελίδα.
Πενούλα μου κι εμένα μου λείψατε αλλά το τελευταίο διάστημα δεν έχω πολύ χρόνο για να μπα αλλά και όταν μπαίνω σπάνια βρίσκω κάποιον. Μου λείψατε όλες πολύ... ελπίζω ότι όταν πιάσω δουλειά θα είμαι στο υπολογιστή τπου σχολείου και θα είναι πιο εύκολο να μπω. Προς το παρόν ο γιος μου τρώει σχεδόν όλο το χρόνο μου γιατί λόγω θηλασμού δεν μπορούμε να φτιάξουμε πρόγραμμα και τρώει όποτε να'ναι. Τέλος πάντων σημασία έχει να είμαστε όλες καλά και να περνάμε το ίδιο καλά. Φιλάκια!!!! | |
|
ismeni το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2010 Ηλικία : 50 Τόπος : βύρωνας
| Θέμα: Απ: Παει το παραιάκι μας!!!!! Πεμ Οκτ 21 2010, 09:11 | |
| | |
|
katia
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Παει το παραιάκι μας!!!!! Τρι Οκτ 26 2010, 09:24 | |
| | |
|
ismeni το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 16/02/2010 Ηλικία : 50 Τόπος : βύρωνας
| Θέμα: Απ: Παει το παραιάκι μας!!!!! Τρι Οκτ 26 2010, 10:31 | |
| | |
|