Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
Θέμα: ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? Δευ Ιουλ 05 2010, 17:46
ΒΡΕ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?
Peni-an το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : Ν.Ηρακλειο
Θέμα: Απ: ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? Δευ Ιουλ 05 2010, 20:03
Βικααααρρραααα!!!!! Ιούλιος. Μηνας αλλαγών για όλους. Για άλους καλες για άλους κακες και για άλους απλος αδιάφορες. Παρ όλη την οικονομική κριση, μη μασατε ρεεεεεε. Βουρ όλοι στις παραλίες........καλη διαθεση και λιιιιιιιιγγγαααα ευροπουλάκια λιιιιγα και μερικες μερουλες εδειούλα.Εμενα αυτον το μηνα ηρθαν όλα τα πάνω κατω αλλα δεν πτοούμε. Μάλον για καλο θα ειναι. θα διξει.
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Θέμα: Απ: ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? Τρι Ιουλ 06 2010, 07:46
ελα μου ντε... αντε μωρε να μαζευομαστε και λιγο στο τσατ μας σαν τις παλιες καλες μερες... ειναι τετοιοι οι μηνες τωρα που αλλος φευγει αλλος εχει παιδια στο σπιτι αλλοι γεννησανε αλλοι γεννανε... που θα παει? δεν θα χειμωνιασει?
_________________ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΜΠΗ!!!!
Φιλουμπιτσα Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
Θέμα: Απ: ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? Πεμ Ιουλ 29 2010, 20:57
μαζευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε μην λιαζεστε τοσο
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
Θέμα: Απ: ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ? Παρ Ιουλ 30 2010, 18:52
βικακυυυυυυυυυυυυυ το σιγουρο ειναι οτι εγω δεν λιαζομαι... ασπρη σαν το γαλα ειμαι και ετσι θα παραμεινω... τρεχω και δεν φτανω... σκουπιζω σφουγγαριζω μαγειρευω πλενω πιατα πλενω απλωνω σιδερωνω και παλι απο την αρχη... ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΜΠΗ!!!!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης