Ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου ανέλαβε να ρίξει φως σε μια ροζ ιστορία. Έχετε δει την ταινία, κύριε Κούγια; Όχι, δεν ξέρω τι απεικονίζει, έχω όμως δώσει....
εντολή στους συνεργάτες μου να πάρουν το συγκεκριμένο βίντεο και να το δουν. Μου έχουν πει πάντως ότι είναι μία ερωτική επιλογή, που δεν θα ήθελα εγώ να τη χαρακτηρίσω, αλλά σημασία δεν έχει το βίντεο καθαυτό –αυτό είναι αρμοδιότητα άλλης υπηρεσίας–, το θέμα είναι αν όλο αυτό είναι μία προσωπική επιλογή της κυρίας Αλεξανδράτου που κάποιοι το βιντεοσκόπησαν εν αγνοία της και το μετέτρεψαν σε ταινία πορνό ή αν όλο αυτό είναι μία επαγγελματική επιλογή της κυρίας Αλεξανδράτου, όπου, με κάποιον που επέλεξαν αυτοί που γνωρίζουν ποιον να επιλέξουν, έκανε συνειδητά αυτή την ταινία με σκοπό να κερδίσει χρήματα. Η εντολή που έχω –και έχω ζητήσει μέσα στην εβδομάδα να έχω και γραπτή εντολή– είναι ότι η κυρία Αλεξανδράτου υποστηρίζει πως ήταν μία προσωπική της στιγμή, το πρόσωπο που απεικονίζεται ήταν πρόσωπο το οποίο γνώριζε αλλά που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είναι ένας επαγγελματίας αυτών των ταινιών και ότι, σε κάθε περίπτωση, θέλει να στραφεί εναντίον όλων. Έχουμε μία δυσκολία να εντοπίσουμε ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν αυτό το εγχείρημα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα στραφούμε εναντίον τους νομικά.
Υπάρχουν πολλοί όμως που ισχυρίζονται –σε αντίθεση με όσα σας έχει πει η ίδια– ότι όλα αυτά έγιναν εν γνώσει της και πως η ίδια η Τζούλια έχει βγάλει πολλά λεφτά από όλο αυτό. Ότι η ταινία έγινε καθ’ όλα νόμιμα.
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ έχω ζητήσει να μου στείλει μία προκαταβολή για να ξεκινήσουμε τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, συμφωνήσαμε σε αυτή την επιλογή και κάνω ό,τι πρέπει ως επαγγελματίας δικηγόρος. Αν μπορώ να κάνω και κάτι περισσότερο, αν μου ζητηθεί η γνώμη σε κάτι που είναι πέραν των νομικών συμβουλών, θα το κάνω. Θα ήθελα σαν άνθρωπος, αν μπορώ, να βοηθήσω.
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι η Τζούλια έχει μπλέξει με έναν πολύ άσχημο κύκλο ανθρώπων, με τους οποίους διατηρεί συχνή επαφή, ή και ουσιών που την επηρεάζουν ώστε να μην αποφασίζει νηφάλια για τη ζωή της. Έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή σας;
Σε αυτές τις τρεις φορές που συναντηθήκαμε, εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Ήταν ένα απόλυτα υγιές κορίτσι, ήξερε τι έλεγε και τι έκανε, ήταν και είναι –με όλα αυτά που της συμβαίνουν– ψυχικά ταλαιπωρημένο κορίτσι, αλλά, πέραν αυτού, τίποτα άλλο. Μου φάνηκε μάλιστα ένας άνθρωπος που δεν είχε κάνει χρήση ούτε ενός ποτού.