ΑΡΧΙΖΩ ΠΡΩΤΗ (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΩ)
ντυνω και τα τρια παιδια για να βγουμε και παω να ντυθω. προσπαθω να βαλω το μπλουζακι μου ματαια. σκεφτομαι αχ αυτες οι διακοπες παλι κιλα πηρα. το τραβαω απο δω το τραβαω απο κει ματαια. ωσπου γυρναω και τι να δω?προσπαθουσα να φορεσω το μπλουζακι του τετραχρονου γιου μου !!!ακομα γελαω.
αλλη φορα παω σπιτι με το καροτσι και τα δυο μικρα. ψαχνωστην τσαντα μου για τα κλειδια τπτ.ψαχνω στο καροσι τπτ. ρωταω τα μικρα αν τα εχουν οχι μαμα μου λενε... ξεκιναω να παω πισω στο μαγαζι του αντρα μου μηπως λεω τα ξεχασα εκει και στη στροφη συνειδητοποιω οτι...τα κραταω!!!
πλησιαζαν τα Χριστουγεννα του 2005 και ειχα φτιαξει σοκολατακια. ο μεγανος μου γιος 1.5 ο μεσαιος 4 μηνων. καθομαι με μια φιλη μου και πινουμε καφε και ο μεγαλος θελει σοκολατακι. παιρνω και αρχιζω να του το δινω (ετσι νομιζα) ωσπου βλεπω τη φιλη μου να πεθαινει στα γελια. κοιταζω και τι βλεπω. μπουκωνα με το σοκολατακι το βρεφος...το οποιο ομως γλυφοτανε...
πηγα να φτιαξω τοστ του παιδιου... το φτιαχνω και περιμενω να γινει... ανοιγω την τοστιερα πουθενα το τοστ...ψαχνω ψαχνω τπτ...το ειχα βαλει στο ψυγειο μαζι με το τυρι και περιμενα να γινει σε αδεια τοστιερα...
εβγαλα τα υλικα για τα γεμιστα λιγο εκτος ψυγειου για να τα φτιαξω... οποτε παω μαζι με το Νικολα που ηταν αρρωστουλης και εμεινε σπιτι, καθαριζω και αδειαζω τις πιπεριες, και αρχιζω (νομιζω)να καθαριζω τις μελιτζανες που μου φαινονται σκληρες αλλα συνεχιζω απτοητη...ωσπου ακουω το θεικο απο τον τετραχρονο γιο μου...
"μαμα και μηλα βαζουμε στα γεμιστα?"
κοριτσια ειχα παρει την τσαντα με τα μηλα και προσπαθουσα να καθαρισω ενα κοκκινο μηλο αντι για μελιτζανα.....
περναει ποτε η θα τρωμε μονιμως αλλα 'ντ' αλλων?
στη λαικη μονιμως πληρωνω και τα ψωνια τα αφηνω στους παγκους και φευγω!!!!και τους λεω:αφου δεν ξεχναω κανενα παιδι παλι καλα!!!!!!