| ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
| Θέμα: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 10:51 | |
| Βικακυ μου επειδη μπορω να καταλαβω πως νιωθεις γραφω εδω για να σου πω οτι μαζι σου θα ειμαστε ολες την ωρα που το μικρουλι μας θα κανει την εξετασουλα του... Θελω να το δεις σαν μια απλη εξετασουλα και να εισαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα τοσο στην εξεταση οσο και για τα αποτελεσματα που θα εχει... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλα αποτελεσματα και καλο κουραγιο στη μανουλα...
(και ετοιμαζε το τροχοσπιτο της μπαρμπι...χαχαχα) | |
|
| |
Φιλουμπιτσα Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 357 Ημερομηνία εγγραφής : 23/01/2010 Τόπος : ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
| Θέμα: Απ: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 10:53 | |
| | |
|
| |
Peni-an το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : Ν.Ηρακλειο
| Θέμα: Απ: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:00 | |
| Όλα θα πάνε καλα βικάρα. ¨οτυαν περημενουμε ποτελεσματα εξετάσεων το μιαλό μας σκευτετε όλα τα πηθανα σενάρια. Αν όμως νιωθουμε ότι όλα θ απάνε καλα και πριν πάρουμε τις εξετασεις στα χερια μας, φανταζόμαστε ότι ειναι όλα τελεια, πραγματικα ετσι γεινετε. Ετσι να το σκευτεσαι απο τωρα και με τη βοηεια του Θεου και της Παναγιας που φροντιζουν όλα τα παιδια. Σε μια προσευχη λέει η Παναγία μας ¨δεν υπάρχει περηπτωση να μου ζητισετε να προστατεψω τα παιδα σας και να μην το κανω. Θα γεινω αερας και θα προλάβω να ειμαι εκει τη δυσκολη στηγμη" Ολα θα πάνε καλα και οι προσευχες μας θα ειναι κοντα σας πάντα! | |
|
| |
manou Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 571 Ημερομηνία εγγραφής : 24/01/2010 Ηλικία : 45 Τόπος : ΒΥΡΩΝΑΣ
| Θέμα: Απ: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:07 | |
| ααααααααα και μην ξεχασεις τηλεφωνο μολις μπορεσεις!!!! | |
|
| |
mamaka gogo το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010 Ηλικία : 45
| Θέμα: Απ: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:33 | |
| βικκκκκκκκκκκ ελπιζω να αγορασες το τροχοσπιτο ε; λοιπον ολα θα πανε ποιο καλα και αποσο φανταζεσαι να περασουν γρηγορα αυτες οι μερες και να γυρισετε στο σπιτακι σας να ξερεις σε σκεφτομαστε
| |
|
| |
αγγελικα σουπερρρρρρρρρρρρρρρρ
Αριθμός μηνυμάτων : 146 Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2010 Ηλικία : 61 Τόπος : αθηνα
| Θέμα: Απ: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 11:36 | |
| Βικ, επειδη εχω περασει απο καποια σταδια θεραπειων, νιωθω απολυτα τον πονο σου εσενα και της μικρης. Ομως να σκεφτεσαι οτι ολα θα πανε καλα και θα το ξεπερασει. Να σκεφτεσαι οτι σου δινει δυναμη ο θεος να υπομενεις οσα μπορεις και κουραγιο να ξεπερνας τα δυσκολα! Ειμαι σιγουρη οτι στους δυνατους και θετικους ανθρωπους ολα πανε κατ ευχην! Καλη επιτυχια! | |
|
| |
Sylia το παλαιβει
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ημερομηνία εγγραφής : 12/02/2010
| Θέμα: Απ: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 12:04 | |
| Κοριτσαρα μου 2μετρη μη φοβασαι τιποτα!! Ολα θα πανε καλα και το νινι σου θα ναι μια χαρα....! Παντα ειναι δυσκολες αυτες οι καταστασεις ομως μην ανυσηχεις...θα βγει παλικαρι η μικρη σου! | |
|
| |
manou Admin
| Θέμα: Απ: ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! Παρ Φεβ 19 2010, 16:41 | |
| δοξα το θεουλη και την παναγιτσα!!! ολα πηγαν κατευχην και το παιδακι μας δεν πονεσε καθολου!!! θα περιμενουμε τωρα απο τριτη τα αποτελεσματα...ευχομαστε οτι καλυτερο και για αυτα!!!! | |
|
| |
| ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!! | |
|